Skip to content
Naslovnica » Novosti » Digitalna platforma za inteligentnu obradu podataka i upravljanje sadržajima

Digitalna platforma za inteligentnu obradu podataka i upravljanje sadržajima

  U sklopu projekta potpomognutog sredstvima Europske unije, tvrtka Dokument IT je uspješno implementirala digitalnu platformu za inteligentnu obradu podataka i upravljanje sadržajem. 


  Ovaj projekt, sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, imao je za cilj razvoj inovativne platforme koja koristi napredne tehnologije umjetne inteligencije, kibernetičke sigurnosti te poboljšava stvaranje i upravljanje poslovnim procesima.

  Ukupna vrijednost projekta iznosila je tri milijuna eura, što je značajan doprinos razvoju visokotehnoloških rješenja u području obrade dokumenata i upravljanja podacima.

  Osim toga, ova investicija svjedoči o ozbiljnom angažmanu naše tvrtke u unapređenju tehnoloških rješenja koja će pozitivno utjecati na poslovne procese širom javnog, ali i privatnog sektora.

  Moderna platforma, koja je rezultat dugotrajnog rada i ulaganja u istraživanje i razvoj, doprinosi unaprjeđenju poslovanja kroz inteligentnu obradu dokumenata, automatizaciju poslovnih procesa i optimizaciju radnih tokova.

  Ponosno je predstavljena prošli tjedan na konferencijama u u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu i hotelu Radisson Blu u Splitu pred više od 130 sudionika.

  Tema konferencije bile su njezine ključne značajke, demonstrirana je praktična primjena u stvarnom poslovnom okruženju te pružena prilika zainteresiranim stranama da postave pitanja i sudjeluju u raspravama.

  Uz predstavljanje rezultata rada, na konferencijama je bilo prostora i za raspravu o najvažnijim novostima u uredskom poslovanju i svim aspektima uredskog poslovanja koji mogu poboljšati svakodnevnu učinkovitost u radu.

  Atmosfera na konferencijama bila je izuzetno inspirativna, a dijalozi o ključnim temama nastavili su se i izvan formalnih predavanja.

  Sudeći prema odazivu i interesu na konferencijama, Dokument IT uspješno je pozicionirao svoj proizvod na tržištu te stvorio temelje za daljnji razvoj i implementaciju našeg rješenja u različite sektore. 

  Zainteresirani ste? Zatražite prezentaciju!

  Skip to content