Skip to content
Naslovnica » Novosti » Dubrovnik: Održano još jedno predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama

Dubrovnik: Održano još jedno predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama

  Nakon konferencije u hotelu Medena u Donjem Segetu te posjetu OŠ Nikole Tesle u Rijeci, ovog smo puta otišli na sami jug Hrvatske.

  U dvorani hotela Lero, u Dubrovniku 21. 11. 2022., naš je tim održao još jedno edukacijsko predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama, na čelu sa sjajnom Nikom Terze, mag. iur.

  Više od 40 djelatnika administrativnih školskih službi iz Dubrovnika i okolice sudjelovalo je na predavanju u sklopu kojeg smo predstavili prvo web rješenje za uredsko poslovanje — eUred za škole, u potpunosti usklađeno s novom Uredbom.

  S 1. 1. 2023. godine kreće obvezna primjena nove Uredbe o uredskom poslovanju, stoga smo na predavanju razgovarali o izazovima prelaska s fizičkog na digitalno uredsko poslovanje, na koje sve načine pojednostaviti i ubrzati uredske procese i kolanje dokumenata te koju ulogu u tome ima naše rješenje.

  Pogledajte kako nam je bilo

  Zbog pozitivnih reakcija i velikog interesa krenuli smo i s besplatnim radionicama u našem uredu u Zagrebu gdje ih je zasad dogovoreno čak 7, a čeka nas još jedno predavanje u Splitu i posjet Osijeku.

  Zainteresirane sudionike koji nisu osigurali svoje mjesto na nekom od predavanja molimo da nas kontaktiraju putem e-maila ili telefona.

  Možda vas zanima…

  Skip to content