Skip to content
Naslovnica » Novosti » eUred za škole: Krenuli smo s edukacijama u radu s aplikacijom prema novoj Uredbi

eUred za škole: Krenuli smo s edukacijama u radu s aplikacijom prema novoj Uredbi

  Nakon niza održanih predavanja o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama koje propisuje nova Uredba, započeli smo s besplatnim edukacijama u radu s aplikacijom za više od 50 škola diljem Hrvatske koje su postale korisnici našeg eUreda za škole.

  Prva je edukacija održana prošlu subotu, 10. 12. 2022. g., u našem uredu u Zagrebu, a bila je namijenjena radu školskih tajnika.

  Radionica je trajala oko 3 sata, a 15-tak sudionika pozorno je slušalo našu Željku Gorišek, mag. iur, koja je na praktičnim primjerima objašnjavala tehnologiju rada eUreda, kolanje dokumenata unutar aplikacije te ostale funkcionalnosti koje znatno pojednostavljuju prijelaz s fizičkog na digitalno uredsko poslovanje.

  Podsjećamo, novom Uredbom (NN 75/21) propisana je obvezna digitalizacija uredskog poslovanja od 1. 1. 2023. godine.

  Sudionici, individualno i podijeljeni u parove, iz prve su ruke na radnim računalima mogli isprobati kako vršiti određene akcije unutar eUreda i koliko će im to u budućnosti olakšati posao.

  Ovako je to izgledalo

  Novi termini

  Zbog sjajnog odaziva i pozitivnih reakcija, u studenom i prosincu organizirali smo 7 besplatnih predavanja s po 15 sudionika u našim uredima u Zagrebu gdje smo razgovarali o tome kako će izgledati administracija škola u budućnosti te predstavili naše rješenje, eUred za škole.

  Novi termini besplatnih praktičnih edukacija za godišnje pretplatnike kreću od 15. 12. 2022. g.

  Zainteresirane sudionike koji nisu osigurali svoje mjesto na nekom od predavanja ili edukacija molimo da nas kontaktiraju putem e-maila ili telefona.

  Ako ste propustili…

  Skip to content