Skip to content
Naslovnica » Novosti » Nastavljamo s edukacijama za korisnike eUreda za škole (online i uživo)

Nastavljamo s edukacijama za korisnike eUreda za škole (online i uživo)

  U trećem siječanjskom tjednu naš tim diplomiranih pravnika nastavlja s online edukacijama za korisnike naše aplikacije eUred za škole, a posjetili smo i Rijeku za praktičnu edukaciju na računalima uživo.

  eUred za škole: Online edukacije za jednostavno korištenje aplikacije

  Naš Matko Gospodnetić, mag. iur, u petak 20. 1. 2023. g. uspješno je održao dvije online edukacije posluživši se Microsoft Teams alatom , a pozorno ga je slušalo gotovo 200 ljudi (120-tak tajnika te oko 80 stručnih suradnika i računovođa).

  Edukacije u prosjeku traju dva sata, a zamišljene su kao kombinacija upoznavanja korisnika s aplikacijom i obavljanja osnovnih akcija unutar aplikacije pomoću dijeljenja ekrana te odgovaranja na pitanja korisnika koja se često protežu od općenitih pitanja vezanih za uredsko poslovanje i novu Uredbu do pojašnjenja kako napraviti neke akcije unutar aplikacije.

  Neka od najčešće upućenih pitanja su:

  1. Na koji se način printaju naljepnice?
  2. Je li potrebno urudžbirati e-račune?
  3. Kako unijeti stranku ako ne znamo njen OIB?
  4. Kada ćemo dobiti pristupnu točku?
  5. Koja je razlika između predmeta i pismena?

  Naš pravnik Matko na sva je pitanja spremno dao stručne i korisne odgovore, a želimo napomenuti da svaka škola ima zaduženog pravnog savjetnika te se u bilo kojem trenutku za bilo kakvu pomoć može javiti svom stručnom savjetniku.

  Rijeka: OŠ Nikole Tesle još nas je jednom ugostila

  Početkom 11. mj 2022. godine posjetili smo Osnovnu školu Nikole Tesle u Rijeci gdje smo ravnateljima, tajnicima i stručnim suradnicima riječkih škola održali predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja te predstavili naše rješenje – eUred za škole.

  Nakon uspješnog predavanja i novostečenih korisnika, vratili smo se 19. 1. 2023. g. održati edukaciju u radu s aplikacijom.

  Naša Kim Knok, mag. iur, hrabro se probila kroz snježnu mećavu od Zagreba do Rijeke te održala dvije praktične edukacije u radu s aplikacijom u trajanju od gotovo 2 sata za svaku.

  Prvoj edukaciji prisustvovalo je 25 sudionika (ravnatelji, tajnici, računovođe i stručni suradnici), a svatko je na dodijeljenim računalima mogao pristupiti demo verziji eUreda za škole te, kroz detaljne upute naše Kim, isprobati rad u aplikaciji na praktičnim primjerima.

  Nakon prve edukacije i male pauze za osvježenje, Kim je odradila još jednu edukaciju, ovog puta prilagođenu za školske tajnike, gdje su se detaljnije dotaknuli određenih tema, poput primjene nove Uredbe o uredskom poslovanju.

  Ravnateljica Tatjana Bandera – Mrakovčić i tajnica škole Andrea Kancijanić još su jednom briljirale u organizaciji te nas predivno ugostile poslužviši fritule, sokove, kavu itd. što je edukaciju učinilo još ugodnijom pa im se ovim putem ljubazno zahvaljujemo! 🙂

  Želiš saznati više?

  Zainteresirane sudionike koji nisu osigurali svoje mjesto na nekoj od edukacija molimo da nas kontaktiraju putem e-maila ili telefona.

  Možda vas zanima i ovo…

  Skip to content