Skip to content

Certifikati

Dobivanje ISO certifikata ukazuje na usklađenost tvrtke s određenim standardima i smjernicama koje je razvila Međunarodna organizacija za normizaciju (na engleskom International Organization for Standardization, kratica ISO).

U nastavku se navode naši ISO certifikati i standardi kojih se Dokument IT pridržava kod upravljanja kvalitetom, sustava upravljanja, načina upravljanja te upravljanja informacijskom sigurnošću u tvrtkama.

ISO 9001:2015

Riječ je o certifikatu kojim se potvrđuje da se upravljanje kvalitetom primjenjuje u svim segmentima i razinama poslovanja, koje uključuje sudjelovanje svih zaposlenih, a zadovoljstvo korisnika naših rješenja i usluga, zaposlenika i svih zainteresiranih strana glavni su poslovni cilj naše tvrtke.

Upravljanje sustavom kvalitete je trajan proces, koji zahtijeva stalno praćenje, usklađivanje i poboljšavanje svih procesa i aktivnosti unutar organizacije, a produljenje certifikata dokaz je da naša tvrtka tu obvezu uspješno provodi.

Sustav upravljanja kvalitetom obuhvaća one procese koji se odnose na projektiranje, izgradnju i integraciju složenih informacijskih sustava; uvođenje aplikativnih i programskih rješenja, informatičko savjetovanje, podršku, pomoć i održavanje informacijskih sustava.

Sustav upravljanja kvalitetom je u potpunosti integriran sa sustavom upravljanja informacijskom sigurnošću prema normi ISO/IEC 27001:2013, koju također posjedujemo.

ISO/IEC 27001:2013

ISO 27001 međunarodni je standard objavljen od strane Međunarodne organizacije za standardizacije (ISO) i opisuje kako upravljati informacijskom sigurnošću u tvrtkama.

ISO 27001 usredotočen je na zaštitu povjerljivosti, cjelovitosti i raspoloživosti podataka u orgnizaciji. To se postiže prepoznavanjem koji se potencijalni problemi mogu dogoditi podacima (tj. procjena rizika) te definiranjem što treba poduzeti da se takvi problemi spriječe (tj. tretman ili obrada rizika).

Svi procesi naše tvrtke obuhvaćeni su sustavom upravljanja informacijskom sigurnošću čime jamčimo pažljivo postupanje s važnim informacijama kako našim, tako i naših klijenata. Procesi koji su uključeni u informacijsku sigurnost su projektiranje, izgradnja i integracija složenih informacijskih sustava; uvođenje aplikativnih i programskih rješenja, informatičko savjetovanje, podršku, pomoć i održavanje informacijskih sustava. Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću je integriran sa sustavom upravljanja kvalitetom prema HRN EN ISO 9001: 2008, koji također posjedujemo.

Klikom na sliku ili skeniranjem QR koda u lijevom donjem uglu svakog certifikata možete provjeriti točnost ovih navoda.

Skip to content