Skip to content
Naslovnica » Novosti » Osijek: Gostujuće predavanje o digitalnom uredskom poslovanju u školama

Osijek: Gostujuće predavanje o digitalnom uredskom poslovanju u školama

  U četvrtak, 8. 12. 2022. g., na poziv Medicinske škole u Osijeku, održali smo predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama na kojem se skupilo preko 30 tajnika, računovođa i/ili ravnatelja osnovnih i srednjih škola u Osijeku i okolici.

  Ovo je još jedno predavanje u nizu koje smo održali za škole, nakon posjeta Splitu, Dubrovniku, Rijeci i konferenciji UTIRUŠ-a.

  Naša Nika Terze, mag. iur, sudionike predavanja upoznala je sa svim promjenama u uredskom poslovanju koje donosi nova Uredba te predstavila naše rješenje, web-aplikaciju eUred za škole.

  Prvo web rješenje za škole

  eUred prva je web-aplikacija specijalizirana za rad administrativnih školskih službi, a u potpunosti je usklađena s novom Uredbom i funkcionalnostima koje ona propisuje.

  Podsjećamo, nova je Uredba donešena 1. 7. 2021. godine, a nakon razdoblja prilagodbe i pripreme od 18 mjeseci, njena je primjena zakonski obvezna od 1. 1. 2023. godine.

  Tijekom predavanja pokrili smo mnoštvo tema, uključujući:

  1. Koji su to koraci koje treba poduzeti prije prelaska na novi digitalni sustav?
  2. Kako premostiti razdoblje prijelaza s fizičkog na digitalno uredsko poslovanje?
  3. Kako će izgledati rad administrativnih školskih službi u budućnosti?
  4. Kakvu korisničku podršku djelatnici škola mogu očekivati od našeg stručnog tima pravnika?
  5. Koje su to funkcionalnosti eUreda koje će pojednostaviti i ubrzati uredsko poslovanje?

  S obzirom da se radilo o interaktivno-edukativnom predavanju, naša je Nika spremno i stručno odgovarala na sva pitanja sudionika, između ostalog i dileme oko uloge i primjene digitalnog potpisa i pečata.

  Pogledajte kako nam je bilo

  Zahvaljujemo svim sudionicima te Medicinskoj školi Osijek i ravnateljici Sanji Dravinski na organizaciji i ljubaznom gostoprimstvu! 🙂

  Nova predavanja

  Zbog sjajnog odaziva i pozitivnih reakcija, u studenom i prosincu organizirali smo 7 besplatnih predavanja s po 15 sudionika u našim uredima u Zagrebu, još smo jednom posjetili i Split, a planira se i posjet Puli.

  Također, u našim uredima krenuli smo s besplatnim praktičnim edukacijama u radu s aplikacijom za škole koje su već kupile godišnju pretplatu.

  Zainteresirane sudionike koji nisu osigurali svoje mjesto na nekom od predavanja molimo da nas kontaktiraju putem e-maila ili telefona.

  Ako ste propustili…

  Skip to content