Skip to content
Naslovnica » Novosti » Osijek: Praktična radionica o digitalnom uredskom poslovanju

Osijek: Praktična radionica o digitalnom uredskom poslovanju

  Prošlog tjedna krenuli smo s održavanjem praktičnih radionica naziva “Digitalno uredsko poslovanje i osnove uredskog poslovanja” diljem Hrvatske, a prva postaja bila je Osijek.

  U susret obveznoj digitalizaciji uredskog poslovanja koju propisuje nova Uredba, u dvorani Hotela Osijek, 9. 2. 2023. g., organizirali smo cjelodnevnu radionicu za postojeće korisnike, ali i za sve zainteresirane sudionike koji žele pojednostaviti svoje uredsko poslovanje prateći zahtjeve nove Uredbe.

  Zašto praktična radionica?

  Naš je cilj održati praktično, interaktivno predavanje u obliku učionice gdje će svakom sudioniku biti omogućen radni prostor kako bi nesmetano, na vlastitim računalima ili tabletima, mogli pristupiti testnom okruženju naše aplikacije za uredsko poslovanje te sami isprobati kako i na koji način radi.

  Radionica se odvila u 3 dijela, a svaki je dio bio potkrijepljen praktičnim primjerima iz stvarnog života i načinu na koji se rješavaju unutar aplikacije:

  1. Upoznavanje s osnovama uredskog poslovanja i uspostava sustava
  2. Procesni rad u aplikaciji za uredsko poslovanje
  3. Digitalni potpis, digitalni pečat i računovodstvena pitanja (ulazni računi)

  Detaljnije o programu možete pogledati ovdje.

  Teme radionice

  • Osnove uredskog poslovanja
  • Transformacija fizičkog u digitalno uredsko poslovanje
  • Najjednostavniji model rada po novoj tehnologiji
  • Praktični primjeri u aplikaciji za uredsko poslovanje usklađenoj s novom Uredbom
  • Savjeti i upute za djelatnike općina i gradova
  • Pitanja & odgovori

  Tijekom predavanja naš je vrijedni tim pravnika stručno i spremno odgovarao na sva pitanja sudionika.

  Razgovarali smo o osnovama uredskog poslovanja, objasnili i na primjeru pokazali kako funkcionira digitalni potpis i pečat te zajedno sa sudionicima prolazili kroz razne akcije unutar aplikacije kako bismo im olakšali njeno svakodnevno korištenje.

  Naš je prioritet bio povećati razumijevanje nove Uredbe, njenu primjenu te na primjeru pokazati kako uspješno (i jednostavno) digitalizirati uredsko poslovanje.

  Sudeći prema pozitivnim dojmovima zadovoljnih sudionika, odradili smo dobar posao i podijelili mnoštvo korisnih informacija, stoga ovim putem želimo zahvaliti našim vrijednim predavačima i sudionicima na ugodno provedenoj edukaciji! 🙂

  Pogledajte kako nam je bilo

  Možda vas zanima…

  Skip to content