Skip to content
Naslovnica » Novosti » Rijeka: Predavanje o digitalnom uredskom poslovanju u školama

Rijeka: Predavanje o digitalnom uredskom poslovanju u školama

  U petak, 4. 11. 2022., posjetili smo Osnovnu školu Nikole Tesle u Rijeci gdje je naša Nika Terze, mag. iur, održala predavanje o digitalizaciji uredskog poslovanja u školama i predstavila naše rješenje, web-aplikaciju eUred.

  Preko 40 tajnika, računovođa i ravnatelja osnovnih i srednjih škola riječkog područja prisustvovalo je prezentaciji, a sve u svrhu pripreme za uvođenje promjena u uredsko poslovanje prema novoj Uredbi čija je primjena obavezna od 1. 1. 2023. godine.

  Tijekom gotovo dva sata interaktivno-edukativnog druženja razgovarali smo na koje sve načine možemo pojednostaviti i ubrzati uredsko poslovanje u školama, a da je u potpunosti usklađeno s novom Uredbom, te premostiti razdoblje prijelaza s fizičkog na digitalno uredsko poslovanje.

  Osim toga, sudionicima predavanja smo približili i pojmove poput digitalnog potpisa i pečata te sustava pristupne točke.

  Zahvaljujemo Osnovnoj školi Nikole Tesle, ravnateljici Tatjani Bandera – Mrakovčić i tajnici škole Andrei Kancijanić na sjajnoj organizaciji, ljubaznom gostoprimstvu i ugodnom druženju! 🙂

  Pogledajte kako nam je bilo

  Možda vas zanima i ovo…

  Skip to content