Skip to content
Naslovnica » Novosti » Supetar, Brač: Gostovanje na UTIRUŠ poslovnom savjetovanju

Supetar, Brač: Gostovanje na UTIRUŠ poslovnom savjetovanju

  Nakon sudjelovanja na stručno-edukacijskim danima UTIRUŠ-a, u 10. mj 2022. godine u hotelu Medena, ponovno smo se odazvali kao gosti predavači na trodnevnom poslovnom savjetovanju u organizaciji Kovačić Konzaltinga i UTIRUŠ-a, a koje je bilo u Supetru na Braču od 19. do 22. 4. 2023. godine.

  Teme predavanja

  • Kratki podsjetnik na osnovne novosti Uredbe o uredskom poslovanju i transformaciju poslovanja škola u digitalni oblik + prezentacija modela rada više od 100 škola od 1. 1. 2023. u aplikaciji e-Ured za škole 5.3. (praktični primjeri), Nika Terze, mag. iur.
  • Svjedodžbe – Kako organizirati rad sa svjedodžbama u digitalnom obliku? + Preuzimanje podataka iz e-Matica i e-Dnevnika (svjedodžbe i učenici),  Željka Gorišek, mag. iur.
  • Pristupna točka – digitalna komunikacija s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, osnivačem, Centrom za socijalnu skrb i ostalim javnopravnim tijelima, Željka Gorišek, mag. iur.
  • Primitak i otprema dokumenata putem e-maila – digitalna komunikacija s profesorima, roditeljima i učenicima, Željka Gorišek, mag. iur.
  • Upravljanje računovodstvenim dokumentima (narudžbenice, računi, ugovori…); Urudžbiranje ulaznih računa? (Dopis Ministarstva financija); Postupak administrativne obrade ulaznih računa, Valentina Vukelić, mag. oec.

  Cjelokupni trodnevni program predavanja možete pogledati ovdje.

  Naše pravnice sudionike su podsjetile na novosti i odredbe nove Uredbe za uredsko poslovanje te na praktičnim primjerima objasnile kako transformirati uredsko poslovanje u ono digitalnog oblika.

  Također se pričalo o spajanju s e-Maticom, s koje strane stižu izazovi i što se može očekivati u budućnosti.

  Najviše buke prouzročio je dio oko urudžbiranja računa, ali naša magistra ekonomije i profesorica računovodstva, Valentina Vukelić, smireno je i stručno odgovarala na sva pitanja i nedoumice sudionika.

  Osim predavanja, održavali smo i praktične radionice pod vodstvom naše Željke Gorišek, mag. iur, sa sudionicima koji su htjeli isprobati iz prve ruke našu aplikaciju za uredsko poslovanje, eUred za škole i postojećim korisnicima kojima je trebala neka pomoć ili podsjetnik na neku funkcionalnost.

  Podsjećamo, radionice smo održavali i po svim većim gradovima, poput Zagreba, Splita, Dubrovnika, Osijeka, a također organiziramo i radionice na upit škola, općina, gradova i sl.


  Zainteresirane sudionike koji nisu osigurali svoje mjesto na nekom od predavanja ili radionica molimo da nas kontaktiraju putem e-maila ili telefona.

  Pogledajte kako nam je bilo:

  Ovim putem zahvaljujemo na pozivu i organizaciji od strane Kovačić Konzaltinga i UTIRUŠ-a. Vidimo se u Vodicama na jesen!

  Ako ste propustili…

  Skip to content