Skip to content

Usluge

Poboljšajte i ubrzajte poslovne procese uz našu informatičku tehnologiju i znanje.

Dokument IT je IT tvrtka koja vam omogućava uvođenje reda u radu s dokumentima te efikasno praćenje i kontrolu odvijanja poslovnih procesa. Specijalizirani smo za implementaciju programskih rješenja sustava za upravljanje elektroničkim dokumentima, zapisima i poslovnim procesima za korisnike u državnoj upravi, privatnom i javnom sektoru.

Ukoliko je vaša tvrtka u procesu promjena, od kadrovskih promjena do promjena u novim sustavima, partnerima, uredima, uređajima, onda je to posljedica dinamičnog svijeta u kojem živimo. Kako biste uspješno plovili poslovnim vodama u digitalnom dobu te kako bi vaše digitalne poslovne platforme uistinu bile uspješne, iste moraju biti prilagodljive.

Dokument IT pomaže tvrtkama u procesu uvođenja promjena u poslovanje kroz implementaciju digitalnih tehnologija fokusirajući se na pet ključnih usluga

Analiza i dizajn poslovnih procesa  

Naši stručnjaci za digitalizaciju poslovnih procesa provest će detaljnu analizu postojećih poslovnih procesa vaše tvrtke  kako bi se identificirali problemi u poslovanju, odnosno procesi kojima je potrebna promjena i prilagodba za poslovanje u digitalnom dobu. Nakon toga, a u skladu sa strategijom poslovanja vaše tvrtke, dizajnira se set mjera odnosno novi poslovni procesi kojima će se osuvremeniti i digitalizirati vaši poslovni procesi, što će za posljedicu imati korištenje svih prednosti koje pružaju digitalne tehnologije i alati.

Projektiranje sustava

Nakon provođenja detaljne i individualizirane analize i dizajna vaših poslovnih sustava, naši stručnjaci će provesti projektiranje sustava sukladno vašim realnim poslovnim potrebama. Individualiziranim pristupom te našom informatičkom tehnologijom i znanjem osiguravamo projektiranje sustava koje direktno dovodi do poboljšanja i ubrzanja vaših poslovnih procesa.

Vođenje projekata

Naši certificirani stručnjaci te njihovo dugogodišnje ekstenzivno radno iskustvo u vođenju velikog broja projekata za brojne korisnike iz privatnog i javnog sektora osigurava pouzdanost i stabilnost da će i provedba vašeg projekta rezultirati brojnim pozitivnim učincima. Nakon projektiranja vašeg sustava, sljedeći korak u procesu promjene je vođenje cjelokupnog projekta u zadanim rokovima, čime se osiguravaju konkretni i opipljivi rezultati.

Implemetacija sustava

Nakon analize i dizajna poslovnih procesa, projektiranja sustava i vođenja cjelokupnog projekta, implementacija sustava je možda i najosjetljiviji dio procesa promjena. Upravo zbog toga zagovaramo i potičemo otvorenost prema promjenama u poslovanju kroz prelazak na nove poslovne procese i sustave. Dokument IT je specijaliziran za implementaciju programskih rješenja sustava za upravljanje elektroničkim dokumentima, zapisima i poslovnim procesima za korisnike iz javnog i privatnog sektora. Naše dugogodišnje iskustvo, jamac je da će implementirana rješenja odgovarati vašim poslovnim potrebama čime ćete iskoristiti sve prednosti koje donose digitalne tehnologije i alati u svakodnevnom poslovanju i poslovnim procesima.

Održavanje

Zadovoljstvo klijenata i odlična poslovna suradnja su nam prioritet. Naši projekti i naše usluge ne završavaju implementacijom sustava, već naše klijente pratimo i kroz usluge održavanja implementiranih sustava čime dokazujemo našu stabilnost i pouzdanost kao vašeg partnera. Naši stručnjaci će vam biti na raspolaganju kako bi osigurali da će pozitivne promjene koje uvodite u vaše poslovanje uistinu dovesti do uvođenja reda u radu s dokumentima te efikasno praćenje i kontrolu odvijanja vaših poslovnih procesa.

Skip to content