Skip to content
Naslovnica » Novosti » Zagreb: Besplatna predavanja u studenom i prosincu za škole

Zagreb: Besplatna predavanja u studenom i prosincu za škole

  Zbog velikog interesa i zadovoljstva sudionika na predavanjima o digitalnom uredskom poslovanju koje smo održali u Trogiru na danima UTIRUŠ-a, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, krenuli smo s manjim radionicama u našim uredima u Zagrebu koje su u potpunosti besplatne.

  Zasad smo popunili 7 termina u grupama od 15 sudionika djelatnika školskih službi, a s obzirom na velik odaziv očekujemo ih još.

  Naša Nika Terze, mag. iur, kroz interaktivno predavanje odgovara na sva pitanja, probleme i nedoumice s kojima se susreću tajnici, ravnatelji, računovođe i ostali djelatnici administrativnih školskih službi zbog nove Uredbe o uredskom poslovanju, čija je primjena obavezna od 1. 1. 2023. godine.

  Kao odgovor na pitanje kako će izgledati uredsko poslovanje u 2023. godini, predstavljamo vam naše rješenje — eUred za škole.

  Nika Terze, mag.iur

  Između ostalog, na predavanju također pojašnjavamo pojmove poput digitalnog potpisa i pečata te sustava pristupne točke, ali i sve potencijalne nejasnoće koje donosi digitalizacija uredskog poslovanja.

  Pogledajte kako to izgleda…

  Nemojte propustiti…

  Skip to content